Week van de poëzie: Hoog bezoek op school

Meester Dirk maakte alle juffen, meesters en kinderen warm om mee te doen aan een gedichtenwedstrijd. Alle klassen van de lagere school maakten per klas een gedicht over het thema 'Natuur'. De gedichten werden opgehangen aan de ramen van de leraarskamer zodat iedereen die er passeert kan meegenieten. We kregen zelfs een leuke brief van de Franse school om ons proficiat te wensen met onze mooie gedichten!

Nadien volgde nog meer leuk nieuws... Het 1ste leerjaar, het 3de leerjaar en het 4de leerjaar wonnen de gedichtenwedstrijd!!! 

Op dinsdag 08/02/2022 kregen we hoog bezoek! Martine Raets, schepen van cultuur en en opvoeding van de gemeente Evere, kwam langs om de winnende klassen proficiat te wensen en een prijs te overhandigen. De prijs was een leuk boekenpakket voor de klas! Hier zijn we zeker heel blij mee! Mevrouw Raets bedankt ook alle andere juffen, meesters en kinderen voor de mooie gedichten.

Wie graag alle gedichten gaat lezen, kan ze gaan bewonderen in de bibliotheek van Evere: Servaas Hoedemaekerssquare 10, Evere.

 

Gedicht L1 KleinGedicht L2 KleinGedicht L3 KleinGedicht L4 KleinGedicht L5 KleinGedicht L6 KleinSfeer1 KleinSfeer2 KleinSfeer3 Kleinprijs versje Kleinversje 1ste leerjaar Klein

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.